Så den stod på nem aftensmad i dag.
1 pakke kyllingeoverlår
1 rest kogt kold pasta
5-10 cherrytomater
½ agurk
iceberg
½ løg
2-3 gulerødder
1 peberfrugt
Dressing:
Syrnet fløde (creme fraiche 6% eller 9%)
1 fed hvidløg
groft salt
friskkværnet peber
kværnet chili
Kom kyllingen i et smurt ovnfast fad. Pensl kyllingen med olie og krydr med et grillkrydderi. Sæt i en 180 g varm ovn i ca. 1 time.
Imens kyllingen er i ovnen renses og snittes grøntsagerne i små stykker.
Dressingen røres af creme fraiche, med 1 fed knust hvidløg. Smag til med salt, peber og chili.
Bland grøntsager, salat og pasta, og vend dressingen i. Kan også serveres uden dressing, eller med en olieeddike dressing.
Server med kyllingen og evt. et godt brød.
Har man en rest kylling kan det blandes i salaten eventuelt sammen med bacon, så indeholder salaten alt man behøver til et måltid.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar