Halvdelen af "dejen" lavede jeg for at lave dem uden kød, med blendet hytteost (har ikke rigtig lavet så meget med hytteost, da jeg ikke er vild med de kugler det består af, så læste jeg om en der havde blendet det, og tænkte, det må jeg prøve).
Så mine to varianter så sådan ud.
2½ spsk havregryn
2 gulerødder
75 g. rød peberfrugt i tern
1 løg
½ chili
2 æg
200 g. kyllinginderfilet
Med hytteost:
2 gulerødder
75 g. rød peberfrugt i tern
1 løg
½ chili
2 æg
150-200 g. hytteost
salt og peber
Fremgangsmåde:
Blend havregrynene til groft mel i en minihakker
Hak løg i en minihakker
Hak kyllingen i en minihakker/blend hytteosten i en minihakker
Rør alle ingredienserne sammen i en skål.
Fordel 'dejen' i en muffinform.
Bag ved 175 grader varmluft i 30 min.
Mens de var i ovnen, syntes jeg ikke det duftede specielt godt. Tænker det var hytteosten, men da jeg smagte dem, der var begge typer rigtig gode.
De øverste er med kylling, og de nederste er med hytteost
5 af hver er gemt i fryseren til mine tur frem og tilbage til København :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar