mandag den 26. november 2012

Majspandekager

Så blev det tid til noget "nem" mad her i weekenden.

Sidst vi lavede pulled pork - se opskriften her på siden. Der lavede vi to stege, da det også smager rigtig godt når det har været i fryseren. Det overskydende blev frosset i passende portioner, og væden blev hældt over.

Nå men vi har fået købt noget økologisk majsmel, så det var oplagt at få lavet nogle majspandekager eller som nogle ville kalde det tortilla/mexikanske pandekager.

Kiggede lidt rundt omkring, og fandt en opskrift på hjerteforeningen's hjemmeside.

Der var desværre ikke mål på salt og peber, så der er jeg inspireret af andre opskrifter.

Som jeg lavede dem.

8 tortilla/majspandekager:
150 g majsmel
50 g hvedemel
4 dl mælk
3 æg
½ tsk salt
1/4 tsk peber

Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Pisk godt. Sæt på køl i ½ time. Når dejen har hvilet, så piskes det op igen.



Varm en pande, smelt noget margarine, og kom dej på. Bag i ca. 2 min. på hver side. Hold dem varme mellem to tallerkner eller under et lag staniol.



Server med ønsket fyld. Her er det chili (næsten som på shawarmabarerne), salat, peberfrugt, løg, pulled pork og dressing.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar