søndag den 22. april 2012

Leverpostej

500 g svinelever
250 g spæk
1 løg
½ tsk sukker
½ spsk salt
½ spsk peber
3 dl. mælk eller suppe
3 æg
30 g kartoffelmel

Skær lever og spæk til strimler der kan komme i kødhakkeren. Hak lever og spæk hver for sig to gange på kødhakkeren (mellemste størrelse huller). Hak løget. Bland de tre ting, og kør igennem kødhakkeren to gange mere.

Kom i en stor skål og bland godt med krydderier, æg, mel og suppe.

Hældes i nogle forme, som enten fryses ubagt eller som bages i vandbad ved 165-175 g. i ca. 2 timer.


Det var hvad jeg fik ud af 1500 g fersk lever og 750 g fersk spæk (de 100 g var kød og fedt).

Det sviner, det dufter ikke ligefrem, men resultatet bliver rigtig godt.

Næste gang skifter jeg halvdelen af fedtet ud med hakket svinekød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar