søndag den 29. april 2012

Kebab med gulerodssalat

Fandt lige dette indlæg, som jeg ikke havde fået udgivet, da billederne manglede. Dem fik jeg uploadet nu.
En dag hvor vi ikke vidste hvad vi skulle have, faldt valget på disse kebab, som oprindeligt stammer fra en opskrift fra et ugeblad. Kan ikke huske hvilket, men jeg synes de fungerer rigtig godt. Og persillen er kommet frem i haven, så det var jo en god måde at bruge lidt af den på.

Kebab:
500 g. hakket oksekød
5 spsk. vand
5 tsk. kartoffelmel
5 spsk. hakket persille
1-2 løg finthakket
salt (ca. 2 tsk groft salt)
peber (½-1 tsk.)
spidskommen (½ tsk)

Gulerodssalat:
skulle være:
1 gulerod
½ løg

Gang portionen op, afhængigt af om der serveres andet tilbehør til.


Min udgave i dag blev mest til gulerødder - løb tør for løg :(

Men et fint måltid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar