Frøken Andersens madglade side
En blog der handler om dagligdagsmad, og hvordan man laver den.
søndag den 7. marts 2021
Fudge af kun 2 ingredienser
›
Min kære mand havde set en opskrift på snydefudge, og da vi havde en del overtræksknapper, som jo skal bruges til noget - så tænkte jeg at d...
lørdag den 16. januar 2021
Sprøde flæskesvær - actifry
›
Der blev indkøbt et par store svinekamme med svær her omkring nytår. De blev skåret ud til primært koteletter, så havde fedt og svær til ov...
1 kommentar:
mandag den 24. september 2018
Kærnemælksboller med og uden fyld
›
Selvom der ikke er så meget tid til overs til den her så er det jo ikke fordi jeg ikke får lavet mad og afprøvet opskrifter. Faldt over en...
mandag den 15. august 2016
Tarteletter med høns i asparges
›
Efter det gode sommervejr er kommet tilbage, så blev det til at der skulle grilles nogle kyllinger på roterende spyd. De bliver rigtig gode....
lørdag den 13. august 2016
Flirtende kyllingefrikadeller
›
Så er det vidst mere end på tide jeg er aktiv igen. Der er sket meget på de sidste to år, det største at jeg er blevet mor. Dette er lidt ...
søndag den 20. juli 2014
Enebærgryde med bagt kartoffelmos
›
Her er endnu en af de opskrifter hvor jeg havde taget billeder. Som oftest er det en opskrift uden billeder jeg har liggende i mine kla...
Fasan med rødvin, løg og svampe.
›
Fandt denne i kladder - har ikke fået uploadet den, da jeg ikke havde fået lagt billeder på - denne er fra før vi hev vores køkken ned, men ...
‹
›
Start
Vis internetversion