Frøken Andersens madglade side

En blog der handler om dagligdagsmad, og hvordan man laver den.

lørdag den 16. januar 2021

Sprøde flæskesvær - actifry

›
Der blev indkøbt et par store svinekamme med svær her omkring nytår.  De blev skåret ud til primært koteletter, så havde fedt og svær til ov...
1 kommentar:
mandag den 24. september 2018

Kærnemælksboller med og uden fyld

›
Selvom der ikke er så meget tid til overs til den her så er det jo ikke fordi jeg ikke får lavet mad og afprøvet opskrifter. Faldt over en...
mandag den 15. august 2016

Tarteletter med høns i asparges

›
Efter det gode sommervejr er kommet tilbage, så blev det til at der skulle grilles nogle kyllinger på roterende spyd. De bliver rigtig gode....
lørdag den 13. august 2016

Flirtende kyllingefrikadeller

›
Så er det vidst mere end på tide jeg er aktiv igen. Der er sket meget på de sidste to år, det største at jeg er blevet mor. Dette er lidt ...
søndag den 20. juli 2014

Enebærgryde med bagt kartoffelmos

›
Her er endnu en af de opskrifter hvor jeg havde taget billeder. Som oftest er det en opskrift uden billeder jeg har liggende i mine kla...

Fasan med rødvin, løg og svampe.

›
Fandt denne i kladder - har ikke fået uploadet den, da jeg ikke havde fået lagt billeder på - denne er fra før vi hev vores køkken ned, men ...
lørdag den 19. juli 2014

Husarsteg med hasselback kartofler

›
En opskrift jeg husker fra min barndom, men som stadig holder og er ret nem at lave, er husarsteg. Det er en god måde at lave nakkesteg/...
‹
›
Start
Vis internetversion

Om mig

Miss Andersen
Odense
Ung fynsk kvinde, der elsker kogebøger. Jeg er ikke kok, og har aldrig taget madlavningskurser, men kan godt lide at lave mad, og læse i kogebøger. Jeg er pendler så er ofte sent hjemme i hverdagene. Så tiden til mad er primært noget jeg har i weekenden. Kommentarer og ideer er meget velkomne. Navnet på bloggen er jo nok blevet lidt forkert nu, da min kæreste efter jeg havde lavet bloggen, har friet, og vi er også blevet gift :) Ung er nok så meget sagt efterhånden da jeg har rundet en rund dag. Og så er jeg blevet mor. Så mon ikke der på et tidspunkt kommer en dåbskage og noget grød og mos på siden 😀
Vis hele min profil
Leveret af Blogger.