Frøken Andersens madglade side
En blog der handler om dagligdagsmad, og hvordan man laver den.
søndag den 8. juni 2014
French toast med landskinke
›
Havde lidt gulerodsbrød fra dagen før, som virkede lidt kedeligt. Ville egentlig have lavet et blødkogt æg, men da brødet virkede kedeligt...
lørdag den 7. juni 2014
Ravioli med skinke og ostefyld med fløde champignonsovs
›
Mens vores køkken var revet ned, havde Netto tilbud på ravioliforme - så er det lidt hurtigere at lave forskellige fyldte pastaer, uden at d...
fredag den 6. juni 2014
Skinkemuffins (og pølsemuffins)
›
Så kom der et IDEnyt - tror det var majnummeret, hvor der var en opskrift på Skinkemuffins som kunne laves på grillen/gasgrillen. De så lækr...
1 kommentar:
Kylling og broccoli i karrysovs
›
Har lånt en kogebog der hedder "Hey - hvad skal vi spise" af Julie Hey. Der er mange opskrifter som jeg har markeret som spændende...
mandag den 26. maj 2014
Panerede kyllingelår med flødekartofler (Nigellas Kartoffelgratin)
›
Så blev det søndag, og jeg troede den skulle stå på sol og grill, men det var ikke den holdning vejrguderne havde. Var ude at handle og de...
lørdag den 12. april 2014
Farsbrød med hvidløg og rosmarin
›
Det er rigtig dejligt at have et køkken igen, og fryseren bugner af kød, så der er lidt forskelligt at lave. Laver af og til farspindsvin ...
søndag den 30. marts 2014
Lynboller - hurtige grove morgenboller
›
Havde ikke fået sat en dej over i aftes. Og her hvor jeg bor er der ikke nogen bager, så morgenbrød skulle enten køres efter, ellers ville d...
‹
›
Start
Vis internetversion