Frøken Andersens madglade side
En blog der handler om dagligdagsmad, og hvordan man laver den.
søndag den 17. februar 2013
svinekød i karry
›
Så blev det fredag og der skulle findes på noget at spise. I fryseren havde jeg noget svinekød i tern. Så valget faldt på en omgang svinek...
Glasserede perleløg
›
Løg er godt som tilbehør til mange ting. Havde fået købt nogle hele små løg, i størrelse med perleløg. Manglede noget tilbehør til en god ...
søndag den 27. januar 2013
Kylling i paprikasauce/paprikakylling
›
Så blev det endnu engang tid til en tur tilbage til barndommens mad klassikere. Opskriften stammer fra en af de første karolinens køkken bøg...
mandag den 26. november 2012
Majspandekager
›
Så blev det tid til noget "nem" mad her i weekenden. Sidst vi lavede pulled pork - se opskriften her på siden. Der lavede vi to ...
søndag den 25. november 2012
Klatkager af risengrød
›
Når jeg husker tilbage på min barndom, så var dagen efter vi havde fået risengrød meget bedre end den dag vi fik risengrøden, for der fik vi...
4 kommentarer:
søndag den 11. november 2012
Mørbradgryde
›
Faldt over nogle meget billige ferske svinemørbrad, så en blev brugt og resten frosset i den mængde og størrelse som passer til os. Mørbra...
Hjemmelavede forårsruller
›
Vi har efterhånden fået mod på at prøve at lave lidt forskelligt, også ting, vi måske ikke havde forestillet os, at vi ville prøve. Forårs...
‹
›
Start
Vis internetversion