Frøken Andersens madglade side
En blog der handler om dagligdagsmad, og hvordan man laver den.
mandag den 26. november 2012
Majspandekager
›
Så blev det tid til noget "nem" mad her i weekenden. Sidst vi lavede pulled pork - se opskriften her på siden. Der lavede vi to ...
søndag den 25. november 2012
Klatkager af risengrød
›
Når jeg husker tilbage på min barndom, så var dagen efter vi havde fået risengrød meget bedre end den dag vi fik risengrøden, for der fik vi...
4 kommentarer:
søndag den 11. november 2012
Mørbradgryde
›
Faldt over nogle meget billige ferske svinemørbrad, så en blev brugt og resten frosset i den mængde og størrelse som passer til os. Mørbra...
Hjemmelavede forårsruller
›
Vi har efterhånden fået mod på at prøve at lave lidt forskelligt, også ting, vi måske ikke havde forestillet os, at vi ville prøve. Forårs...
søndag den 4. november 2012
Jordskokkesuppe med bacon
›
Til en sommerfest med arbejdet fik vi en dejlig jordskokkesuppe, så det skulle vi helt sikkert prøve at lave selv. Har fundet et par opskr...
søndag den 30. september 2012
Oksetykkam i rømertopf med øl
›
Vi faldt en dag over et godt tilbud på oksetykkam, så vi købte en pæn mængde. Noget blev skåret ud til oksesteg/grydesteg. En del blev skåre...
lørdag den 29. september 2012
Norske kartoffelfladbrød/norske potetlomper
›
Havde i Samvirke læst en artikel om nordisk brød. I den var en opskrift på Norske Potetlomper. Det er fladbrød stegt på en tør pande, og så ...
‹
›
Start
Vis internetversion