Frøken Andersens madglade side
En blog der handler om dagligdagsmad, og hvordan man laver den.
søndag den 30. september 2012
Oksetykkam i rømertopf med øl
›
Vi faldt en dag over et godt tilbud på oksetykkam, så vi købte en pæn mængde. Noget blev skåret ud til oksesteg/grydesteg. En del blev skåre...
lørdag den 29. september 2012
Norske kartoffelfladbrød/norske potetlomper
›
Havde i Samvirke læst en artikel om nordisk brød. I den var en opskrift på Norske Potetlomper. Det er fladbrød stegt på en tør pande, og så ...
Hjemmelavet vanille parfait/vanille is
›
Nå, så er det på tide at komme igang med nogle opskrifter igen, nu hvor vi er hjemme fra ferie, og hverdagen igen har taget sit indtog. Vi...
søndag den 23. september 2012
Mørbradgryde med chorizo
›
Var i Bilka i går, og de havde sat deres ferske mørbrad uden bimørbrad ned, så dagens hovedingrediens var givet. Tænkte lidt på hvordan det ...
onsdag den 22. august 2012
Hjemmelavet tomatsauce til pasta
›
Nu hvor solen endelig er kommet igen, så er tomaterne i haven ved at blive godt modne. Har prøvet en type, der er lidt aflang i det, og so...
tirsdag den 21. august 2012
Koteletter i paprikasauce
›
Hvor denne opskrift stammer fra kan jeg ikke huske, jeg har haft den på en håndskrevet seddel. Til 4 personer: 4-6 fadkoteletter 20 g ma...
Bryllupskage
›
Så er det vist på tide jeg igen får opdateret med lidt opskrifter og billeder her på bloggen. Det har stået lidt stille fordi vi havde rig...
‹
›
Start
Vis internetversion