Frøken Andersens madglade side
En blog der handler om dagligdagsmad, og hvordan man laver den.
søndag den 29. april 2012
Havregrynskugler med rom
›
Har længe gået og overvejet at lave havregrynskugler. Har kigget lidt på romkugler også, men havde ikke lige nogle kagerester, så det blev v...
Kebab med gulerodssalat
›
Fandt lige dette indlæg, som jeg ikke havde fået udgivet, da billederne manglede. Dem fik jeg uploadet nu. En dag hvor vi ikke vidste hvad ...
Kødsauce med gnocchi
›
Min kæreste havde lavet en del kartoffelgnocchi i går, hvor vi stegte dem på panden i olie med krydderurter. Halvdelen var gemt til dagens m...
søndag den 22. april 2012
Leverpostej
›
500 g svinelever 250 g spæk 1 løg ½ tsk sukker ½ spsk salt ½ spsk peber 3 dl. mælk eller suppe 3 æg 30 g kartoffelmel Skær lever o...
Kyllingemuffins - med og uden kylling
›
På flere madblogs findes en opskrift på kyllingemuffins (chicken muffins) i ca. den samme version. Kylling, gulerod, løg, hvidløg, chilisauc...
lørdag den 14. april 2012
Kyllingelasagne med hvidløgsflûtes
›
Så blev det lørdag og lidt bedre tid til at lave mad. Da vi lavede ravioli tidligere på måneden delvist af grov pasta, så talte vi om, at d...
Guldkage med mintchokolade
›
Så blev endnu et år passeret og der skulle bages til arbejdet. Som barn husker jeg min mor bagte guldlagkage (også kaldet guldkage). Dengang...
‹
›
Start
Vis internetversion