Frøken Andersens madglade side
En blog der handler om dagligdagsmad, og hvordan man laver den.
søndag den 25. marts 2012
Pipfugl på dåse ala frøken Andersen
›
Urene blev stillet frem i nat, så nu er det sommertid. Temperaturen var godt nok ikke helt sommerlig, men forår det var det. Grillen blev fu...
lørdag den 24. marts 2012
Tortilla med chorizo
›
Har talt lidt med kæresten om, at vi skulle prøve at lave tortilla - altså en slags spansk æggekage med kartofler. Har ikke kastet mig ud i ...
mandag den 19. marts 2012
Kyllingeoverlår med pastasalat - nem aftensmad
›
Aftenens menu var besluttet allerede i går, hvor vi alligevel kogte pasta. Vi kogte en ekstra portion fuldkornspenne og gemte i køleskabet. ...
fredag den 16. marts 2012
Kylling i tomatflødesauce med hjemmelavet pasta.
›
Vi lavede en gang hjemmelavet pasta og skulle finde en sauce til. Valget faldt på kylling i tomatflødesauce. Det gik hurtigt og nemt. ...
2 kommentarer:
onsdag den 14. marts 2012
Oksekød i fad ala shepherds pie
›
I dag skulle jeg lave noget nem "gæstemad" som til dels kunne forberedes i forvejen. Valget faldt derfor på min udgave af noget je...
tirsdag den 13. marts 2012
Andebryst med peberfrugtsauce
›
Nogle gange så har vi ting i fryseren, som vi hellere må få brugt. Denne gang var det andebryst. Tog det ud i morges, så det kunne tø lang...
søndag den 11. marts 2012
Pikant laks med krydret kartoffelmos og timiangulerødder
›
Så var det igen tid til at finde på noget at spise. Havde besluttet vi skulle have krydret kartoffelmos, men hvad skulle der til. Tankerne...
‹
›
Start
Vis internetversion