Frøken Andersens madglade side
En blog der handler om dagligdagsmad, og hvordan man laver den.
onsdag den 11. januar 2012
Hjemmelavet pasta - med pølser, bacon, løg og peberfrugt
›
Vi har i noget tid gået og talt om, at vi skulle have os en pastamaskine, men har egentlig ikke prøvet at lave hjemmelavet pasta selv. Vi ha...
Kylling med pikantost og rød peberfrugt
›
Som en kvinde midt i 30'erne er jeg vokset op med de husstandsomdelte kogebøger fra Karolines Køkken. Men jeg er ikke gammel nok til at ...
søndag den 8. januar 2012
Farspindsvin ala frøken Andersen
›
Så blev det tid til farspindsvin igen. Farspindsvin er en klassiker fra min barndom. Jeg har dog ændret lidt på måden den laves i forhold t...
Grove morgenmadsboller og porcherede æg i bacon
›
Min dejlige kæreste lavede dejen til disse boller i går aftes, og stillede i køleskabet. Det er koldthævede boller, som ikke skal æltes, men...
lørdag den 7. januar 2012
Første indlæg - pikant laks med halve bagte kartofler og tomatsalat
›
Så blev det også på tide for mig, at hoppe med på fremskridtet. Elsker mad, og synes det er rigtig smart, når jeg er inde på andre blogs, og...
‹
Start
Vis internetversion