Frøken Andersens madglade side

En blog der handler om dagligdagsmad, og hvordan man laver den.

onsdag den 11. januar 2012

Hjemmelavet pasta - med pølser, bacon, løg og peberfrugt

›
Vi har i noget tid gået og talt om, at vi skulle have os en pastamaskine, men har egentlig ikke prøvet at lave hjemmelavet pasta selv. Vi ha...

Kylling med pikantost og rød peberfrugt

›
Som en kvinde midt i 30'erne er jeg vokset op med de husstandsomdelte kogebøger fra Karolines Køkken. Men jeg er ikke gammel nok til at ...
søndag den 8. januar 2012

Farspindsvin ala frøken Andersen

›
Så blev det tid til farspindsvin igen. Farspindsvin er en klassiker fra min barndom. Jeg har dog ændret lidt på måden den laves i forhold t...

Grove morgenmadsboller og porcherede æg i bacon

›
Min dejlige kæreste lavede dejen til disse boller i går aftes, og stillede i køleskabet. Det er koldthævede boller, som ikke skal æltes, men...
lørdag den 7. januar 2012

Første indlæg - pikant laks med halve bagte kartofler og tomatsalat

›
Så blev det også på tide for mig, at hoppe med på fremskridtet. Elsker mad, og synes det er rigtig smart, når jeg er inde på andre blogs, og...
‹
Start
Vis internetversion

Om mig

Miss Andersen
Odense
Ung fynsk kvinde, der elsker kogebøger. Jeg er ikke kok, og har aldrig taget madlavningskurser, men kan godt lide at lave mad, og læse i kogebøger. Jeg er pendler så er ofte sent hjemme i hverdagene. Så tiden til mad er primært noget jeg har i weekenden. Kommentarer og ideer er meget velkomne. Navnet på bloggen er jo nok blevet lidt forkert nu, da min kæreste efter jeg havde lavet bloggen, har friet, og vi er også blevet gift :) Ung er nok så meget sagt efterhånden da jeg har rundet en rund dag. Og så er jeg blevet mor. Så mon ikke der på et tidspunkt kommer en dåbskage og noget grød og mos på siden 😀
Vis hele min profil
Leveret af Blogger.